Andrei Zitti - Asociația The Social Incubator

DOAR IMPREUNA PUTEM OFERI SANSA LA UN VIITOR NORMAL TINERILOR DEFAVORIZATI!

Eu am fost norocos sa cresc intr-o familie care mi-a oferit sansa la o educatie reala! Alerg pentru cei care nu au avut aceasta sansa! Fii alaturi de mine si sprijina cauza!

Programul principal al Asociației The Social Incubator, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit - sau urmează să părăsească - sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția către viața adultă într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența pe termen lung.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!