Bogdan Florescu - Asociația The Social Incubator

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

Voi alerga pentru sustinerea unei cauze in care cred - Vreau sa ofer o sansa la un viitor normal tinerilor orfani si abandonati din Romania!

Fiti alaturi de mine si de ei! Orice donatie conteaza!

Programul principal al Asociației The Social Incubator, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit - sau urmează să părăsească - sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția către viața adultă într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența pe termen lung.

Felicitari pentru acest gest!
10 oct 2016