Andrei Alexandru Gherasim - Asociația The Social Incubator

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

55 RON Donations raised
18.333333333333% Complete
300 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

Cred ca tinerii orfani si abandonati merita o viata mai buna! Alerg pentru ei, pentru dreptul la fericire, pentru sansa lor la o viata normala.

Doar impreuna putem fi alaturi de ei! Doneaza si tu!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Programul principal al Asociației The Social Incubator, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit - sau urmează să părăsească - sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția către viața adultă într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența pe termen lung.

3 Donations

Ma bucur ca sunt oameni care se implica si care fac lucruri atat de frumoase! Bafta, la cat mai mare!
05 Oct 2016

Anonymous

15 RON
Go go go!! #teamAndrei :D
04 Oct 2016

Anonymous

30 RON
04 Oct 2016