Ionut Pascu - Asociatia Social Incubator

Alerg 21 de km pentru viitorul tinerilor instituționalizați

10 RON Donatii stranse
2% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Situația tinerilor orfani și abandonați din România este una critică - The Social Incubator, asociația pe care am înființat-o împreună cu 4 buni prieteni, le oferă sprijinul de care au nevoie și le croiește un drum, o cale pentru descoperirea potențialului lor individual și pentru o viață normală.

Pe 14 mai voi susține cauza asociației în care sunt implicat și voi alerga 21 de kilometri pentru șansa lor la fericire. Pentru ca tinerii orfani și abandonați să aibă viitorul pe care îl merită.

Fii alături de noi; orice donație contează, orice sumă face diferența.

 

Îți mulțumesc,

Ionuț


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Social Incubator

Incepand cu luna mai 2014, Asociatia The Social Incubator deruleaza un program amplu, denumit “Un viitor mai bun pentru tinerii institutionalizati”.

Un viitor normal pentru tinerii institutionalizati

La aproape doi ani de la lansare, principalul program derulat de asociație, „Un viitor normal pentru tinerii institutionalizati”, a ajutat peste 180 de tineri orfani sau abandonati.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

1 Donatii

Anonymous

10 RON
Bravo!
12 mai 2017