Alerg 21 de km pentru viitorul tinerilor instituționalizați

 

Paul Dudau Asociația The Social Incubator

100% Complete
540 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Alerg pentru ca tinerii orfani și abandonați din România să aibă dreptul și șansa la un viitor normal. Orice sumă contează. Fii și tu alături de ei!

 

Îți mulțumesc,

Paul


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București. Probele de concurs sunt: - Semimaraton - 21,097 km - Cursa individuală - 10,8 km - Ștafetă - echipe de 4 persoa

 

1 Donații

Echipa UPC

540 RON
La multi ani fericiti si impliniti!
10 May 2017