Surorile Preda aleargă câte 21 km pentru viitorul tinerilor instituționalizați

 

Adriana Preda Asociația The Social Incubator

14.375% Complete
115 RON
Donations raised
800 RON
Target
3
Donations

Sunt trei ani de când susțin îndeaproape cauza tinerilor orfani și abandonați din România. Mi-am dedicat timpul, cunoștințele și inima pentru ca, împreună, să putem transforma viețile lor, să determinăm o schimbare reală și durabilă.

Anul trecut am făcut un pas în plus și mi-am depășit limitele fizice și psihice participând la proba de ștafetă în cadrul Maratonului București 2016, unde am alergat 11 km. Am vrut să fac această cauză cunoscută și să atrag atenția asupra modurilor în care oricare dintre noi se poate implica și poate face din comunitatea noastră un loc mai bun.

Pe 14 mai voi face încă un pas și voi depăși o barieră și mai înaltă participând la Semimaratonul București 2017, unde voi alerga 21 km cot la cot cu sora mea, Anca.

Pe parcursul copilăriei noastre și nu numai, am fost învățate și educate să nu fim nepăsătoare față de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Să fim alături de toți cei în nevoie și să ne implicăm mereu în cauzele în care credem. Așa că vom încerca să „supraviețuim” unei curse de 21 km și să demonstrăm că, dacă noi putem să depășim orice barieră fizică și psihică pentru o cauză în care credem cu tot sufletul, oricine se poate implica și poate fi parte din schimbare.

Nu vă ascund că am emoții și îmi doresc tare mult să termin cursa. Este o luptă personală, una prin care vreau să demonstrez că doar puțin câte puțin, unul câte unul, putem schimba o realitate tristă. Putem să-i ajutăm pe acești tineri să viseze. Putem să le oferim opțiuni și să fim alături de ei în drumul spre succes. Tot ce vă rugăm e să ne dați un vot de încredere, să ne sprijiniți și să ne susțineți.

Orice sumă este binevenită și ne va umple de energia pozitivă de care avem nevoie pentru a trece de linia de finish :)

Go Team Preda!

#Running4ATSI #RunInBucharest


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București. Probele de concurs sunt: - Semimaraton - 21,097 km - Cursa individuală - 10,8 km - Ștafetă - echipe de 4 persoa

 

3 Donations

Sorina

75 RON
#TeamPreda Sunt mandra de voi!
13 May 2017

Anonymous

20 RON
Bravo fetelor - e un efort mare, insa si motivatia voastra e la fel de mare!
12 May 2017

Anonymous

20 RON
03 May 2017