Adriana Preda - Asociatia Social Incubator

Surorile Preda aleargă câte 21 km pentru viitorul tinerilor instituționalizați

115 RON Donations raised
14.375% Complete
800 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

Sunt trei ani de când susțin îndeaproape cauza tinerilor orfani și abandonați din România. Mi-am dedicat timpul, cunoștințele și inima pentru ca, împreună, să putem transforma viețile lor, să determinăm o schimbare reală și durabilă.

Anul trecut am făcut un pas în plus și mi-am depășit limitele fizice și psihice participând la proba de ștafetă în cadrul Maratonului București 2016, unde am alergat 11 km. Am vrut să fac această cauză cunoscută și să atrag atenția asupra modurilor în care oricare dintre noi se poate implica și poate face din comunitatea noastră un loc mai bun.

Pe 14 mai voi face încă un pas și voi depăși o barieră și mai înaltă participând la Semimaratonul București 2017, unde voi alerga 21 km cot la cot cu sora mea, Anca.

Pe parcursul copilăriei noastre și nu numai, am fost învățate și educate să nu fim nepăsătoare față de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Să fim alături de toți cei în nevoie și să ne implicăm mereu în cauzele în care credem. Așa că vom încerca să „supraviețuim” unei curse de 21 km și să demonstrăm că, dacă noi putem să depășim orice barieră fizică și psihică pentru o cauză în care credem cu tot sufletul, oricine se poate implica și poate fi parte din schimbare.

Nu vă ascund că am emoții și îmi doresc tare mult să termin cursa. Este o luptă personală, una prin care vreau să demonstrez că doar puțin câte puțin, unul câte unul, putem schimba o realitate tristă. Putem să-i ajutăm pe acești tineri să viseze. Putem să le oferim opțiuni și să fim alături de ei în drumul spre succes. Tot ce vă rugăm e să ne dați un vot de încredere, să ne sprijiniți și să ne susțineți.

Orice sumă este binevenită și ne va umple de energia pozitivă de care avem nevoie pentru a trece de linia de finish :)

Go Team Preda!

#Running4ATSI #RunInBucharest


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Social Incubator

Incepand cu luna mai 2014, Asociatia The Social Incubator deruleaza un program amplu, denumit “Un viitor mai bun pentru tinerii institutionalizati”.

Un viitor normal pentru tinerii institutionalizati

La aproape doi ani de la lansare, principalul program derulat de asociație, „Un viitor normal pentru tinerii institutionalizati”, a ajutat peste 180 de tineri orfani sau abandonati.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

3 Donations

75 RON
#TeamPreda Sunt mandra de voi!
13 May 2017

Anonymous

20 RON
Bravo fetelor - e un efort mare, insa si motivatia voastra e la fel de mare!
12 May 2017

Anonymous

20 RON
03 May 2017