Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ioana Stratulat Asociația The Social Incubator

80.333333333333% Complete
1,205 RON
Donations raised
1,500 RON
Target
5
Donations

Am ales sa fac acest lucru deoarece sunt recunoscatoare pentru ca am primit inca un an si pentru ca nu este nimic mai minunat decat sa daruiesti. Ce farmec ar avea o zi de nastere daca nu ai imparti-o cu oameni frumosi?

Am ales sa sustin Social Incubator deoarece cred ca fiecare tanar ar trebui sa aiba sansa la un start bun si sa isi poata construi o cariera, o viata frumoasa.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donations

RMCDCG

450 RON
❤️
17 Feb 2018
Multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti! Va super iubesc si “cand o sa cresc mare” as vrea sa ajut la fel de mult si bine, cum o faceti voi. Mult succes in continuare!
14 Feb 2018
13 Feb 2018

David Gabriel Ivan

500 RON
La multi ani Nasa mea frumoasa si buna!!!
13 Feb 2018

Ana Maria Spataru

75 RON
La multi ani frumosi! :*
13 Feb 2018