Ioana Stratulat - Asociația The Social Incubator

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,205 RON Donatii stranse
80.333333333333% Complete
1,500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales sa fac acest lucru deoarece sunt recunoscatoare pentru ca am primit inca un an si pentru ca nu este nimic mai minunat decat sa daruiesti. Ce farmec ar avea o zi de nastere daca nu ai imparti-o cu oameni frumosi?

Am ales sa sustin Social Incubator deoarece cred ca fiecare tanar ar trebui sa aiba sansa la un start bun si sa isi poata construi o cariera, o viata frumoasa.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Programul principal al Asociației The Social Incubator, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit - sau urmează să părăsească - sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția către viața adultă într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența pe termen lung.

5 Donatii

RMCDCG

450 RON
❤️
17 feb 2018
Multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti! Va super iubesc si “cand o sa cresc mare” as vrea sa ajut la fel de mult si bine, cum o faceti voi. Mult succes in continuare!
14 feb 2018
13 feb 2018

David Gabriel Ivan

500 RON
La multi ani Nasa mea frumoasa si buna!!!
13 feb 2018

Ana Maria Spataru

75 RON
La multi ani frumosi! :*
13 feb 2018