Cătălin Bălan - Asociația The Social Incubator

Tinerii ATSI aleargă pentru viitorii tineri ATSI!

Gașca veselă The Social Incubator aleargă din nou la Semimaratonul București! Pe 13 mai, Ana, Violeta, Petruța, Mihaela și Cătălin vor alerga împreună pentru șansa cât mai multor tineri la o viață independentă și demnă. Mai multe donații strânse pe pagina lor de Galantom înseamnă mai mulți tineri care primesc sprijinul de care au nevoie, așa că te invităm să faci și TU o donație chiar acum! Îți mulțumim <3

***

The Social Incubator happy gang is once again running at the Bucharest Half Marathon! On May 13th, Ana, Violeta, Petruta, Mihaela, and Catalin will run together for the chance of as many youths as possible to an independent and dignified life. More donations raised on their Galantom page equals more youths getting the support they need, so we invite YOU to donate right now! Thank you <3

#Running4ATSI

Programul principal al Asociației The Social Incubator, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit - sau urmează să părăsească - sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția către viața adultă într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența pe termen lung.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Semimaratonul București este organizat de către Asociația Bucharest Running Club, în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul acesta va

Sunteți absolut grozavi și suntem foarte mândri de voi!
04 mai 2018