Cătălin Bălan - Asociatia Social Incubator

Tinerii ATSI aleargă pentru viitorii tineri ATSI!

Gașca veselă The Social Incubator aleargă din nou la Semimaratonul București! Pe 13 mai, Ana, Violeta, Petruța, Mihaela și Cătălin vor alerga împreună pentru șansa cât mai multor tineri la o viață independentă și demnă. Mai multe donații strânse pe pagina lor de Galantom înseamnă mai mulți tineri care primesc sprijinul de care au nevoie, așa că te invităm să faci și TU o donație chiar acum! Îți mulțumim <3

***

The Social Incubator happy gang is once again running at the Bucharest Half Marathon! On May 13th, Ana, Violeta, Petruta, Mihaela, and Catalin will run together for the chance of as many youths as possible to an independent and dignified life. More donations raised on their Galantom page equals more youths getting the support they need, so we invite YOU to donate right now! Thank you <3

#Running4ATSI

Asociatia Social Incubator

Incepand cu luna mai 2014, Asociatia The Social Incubator deruleaza un program amplu, denumit “Un viitor mai bun pentru tinerii institutionalizati”.

Un viitor normal pentru tinerii institutionalizati

La aproape doi ani de la lansare, principalul program derulat de asociație, „Un viitor normal pentru tinerii institutionalizati”, a ajutat peste 180 de tineri orfani sau abandonati.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Semimaratonul București este organizat de către Asociația Bucharest Running Club, în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul acesta va

Sunteți absolut grozavi și suntem foarte mândri de voi!
04 mai 2018