Paul Dudau - Asociația The Social Incubator

Alerg din nou pentru viitorul tinerilor defavorizați

Alerg pentru ca tinerii defavorizați din România să aibă dreptul și șansa la un viitor normal. Orice sumă contează. Fii și tu alături de ei!

Îți mulțumesc,

Paul

Programul principal al Asociației The Social Incubator, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit - sau urmează să părăsească - sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția către viața adultă într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența pe termen lung.

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Semimaratonul București este organizat de către Asociația Bucharest Running Club, în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul acesta va

Colegii tai sustin proiectele Asociatiei Social Incubator care au ca rezultat direct integrarea tinerilor care au nevoie de sprijin. Ei reprezinta viitorul nostru, al tuturor. Keep up the good work!
10 mai 2018