Andreea Bunoiu - Asociația The Social Incubator

Alerg la maraton pentru The Social Incubator

345 RON Donatii stranse
34.5% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună!

Îți mulțumesc tare mult că ai intrat pe pagina mea de Galantom și, mai ales, că intenționezi să susții cauza pentru care alerg, duminică, la Bucharest Marathon 2018.

Da, ai citit bine, duminica asta alerg la maraton :) Am ales să fac asta pentru că îmi doresc să contribui și mai mult la cauza pe care o susțin de mai bine de un an: cea a Asociației The Social Incubator.

Astfel, dacă alegi să mă încurajezi cu o donație pe această pagină, ne vei ajuta, pe mine și pe colegii mei, să organizăm un workshop de dezvoltare personală și profesională pentru 25 de tineri din județul Dâmbovița care cresc sau au crescut în instituțiile statului. Acest workshop ar însemna o șansă în plus pentru integrarea lor socială și profesională, adică un pas hotărât către independență.

Ce zici? Mă ajuți? Promit un selfie de la linia de finish, cu medalia :)

Îți mulțumesc! <3

***

Hello!

Thank you so much for visiting my Galantom page, and especially for your intention to support the cause I'm running for at the 2019 Bucharest Marathon, on Sunday.

Yes, you've read it right, this Sunday I'm running at the marathon :) I've chosen to do it because I wish to contribute even more to the cause I've been supporting for more than a year: that of The Social Incubator.

So, if you choose to encourage me with a donation on this page, you will be helping my colleagues and I organize a personal and professional development workshop for 25 youths in Dambovita County who are growing up or who have grown up in state institutions. This workshop would mean an extra chance at their social and professional integration, and therefore a confident step towards independence.

What do you say? Will you help me? I promise to share a selfie from the finish line, with the medal :)

Thank you! <3


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Programul principal al Asociației The Social Incubator, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit - sau urmează să părăsească - sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția către viața adultă într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența pe termen lung.

10 Donatii

12 oct 2018

Anonymous

30 RON
11 oct 2018
11 oct 2018
Mult succes Tilisor!!
11 oct 2018

Alexandra Marcu

35 RON
10 oct 2018
hahahah..bafta!
10 oct 2018

Anonymous

30 RON
10 oct 2018
Bravo Andreea! Iti multumesc ca ma inspiri prin energia ta pozitiva si dorinta de a face lucruri cu adevarat frumoase si de ajutor pentru cei din jur. Run Andreea, run!
10 oct 2018

Adriana

30 RON
Esti minunata! Iti tinem pumnii!
10 oct 2018

Anonymous

20 RON
Super initiativa! Ma bucur mult si sper sa reusesti sa strangi suma pe care ti-ai propus-o.
09 oct 2018