Un viitor normal pentru tinerii defavorizați @ Tenis pentru fapte bune

Pe 21 si 22 septembrie #joacapentruschimbare la turneul Tenis pentru Fapte Bune, un eveniment sportiv cu impact social ce susține tinerii defavorizați din România, organizat de Asociația The Social Incubator.
Scopul turneului Tenis pentru Fapte Bune este implicarea comunitătii în viețile tinerilor defavorizați și strângerea de fonduri pentru sprijinirea lor în procesul de integrare socio-profesională.

În fiecare an, aproximativ 3.600 de tineri părăsesc sistemul de protecție a copilului, nepregătiți pentru viața independentă. Și doar 1 din 40 dintre acești tineri se angajează legal, ceilalți ajungând literalmente pe străzi și în rețele ilegale ce le pot pune viața în pericol.

Acestea sunt statisticile pe care ne-am propus să le schimbăm, oferindu-le tinerilor consiliere psihologică și vocațională, educație non-formală și informală, mentorat și tutorat, stagii de practică și vizite exploratorii în companii, sprijin pentru a-și găsi un loc de muncă și suport pentru a se integra în mediul de lucru.

Și dincolo de statistici, împreună chiar putem schimba în bine viețile acestor tineri!

Înscrierile sunt deschise: http://tenispentrufaptebune.ro/formular-de-inscriere/

Înscrie-te în turneu, #joacapentruchimbare si poți fi și tu #arhitectdefaptebune!

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

8,850 RON

Pagini fundraising

Vreau sa #jocpentruschimbare @Tenis pentru fapte bune

Salut, Bine ai venit pe pagina mea de Galantom și mă bucur că avem ocazia să transformăm vieți împreună! Eu sunt Sofia şi pasiunea mea este

375 RON Suma

Vreau sa #jocpentruschimbare @Tenis pentru fapte bune

Salut, Bine ai venit pe pagina mea de Galantom și mă bucur că avem ocazia să transformăm vieți împreună! Eu sunt Cosmin şi probabil că mă

Vrem sa #jucampentruschimbare @Tenis pentru fapte bune