Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator

#MISCAREAspreBINE

Dată: 27 September 2020
În săptămâna 21-27 septembrie dă START la #MIȘCAREAspreBINE, un eveniment sportiv cu impact social ce susține tinerii din România, care se pr
[ Show more ]

1

Galantomi:

41

Donații:

3,834 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

În săptămâna 21-27 septembrie dă START la #MIȘCAREAspreBINE, un eveniment sportiv cu impact social ce susține tinerii din România, care se pregătesc să părăsească sistemul de protecție a copilului.  
Scopul challenge-ului organizat de Asociația The Social Incubator este implicarea comunitătii în viețile tinerilor defavorizați și strângerea de fonduri pentru sprijinirea lor în procesul de integrare socială și profesională.

Dacă pentru tine să dai START la mișcare înseamnă să ieși din zona de confort, pentru tinerii din centrele de plasament doar ca să ajungă la linia de START înseamnă lansarea într-o cursă cu obstacole, fără niciun antrenament. Fii parte din MIȘCAREA spre BINE!

Din 2014, cu ajutorul oamenilor ca tine, a voluntarilor și a specialiștilor, Asociația The Social Incubator ajunge la tinerii din centrele de plasament și mediile vulnerabile, îi ascultă și îi ajută. Până în prezent peste 8500 de tineri au beneficiat de consiliere educațională și vocațională, cursuri de specializare și mediere pe piața muncii, sunt în programe de mentorat sau au parte de meditatori pentru a-și continua studiile.

Povestea spusă chiar de ei, o poți afla aici