Simona Iordache - Asociația The Social Incubator

#Ziuamea

330 RON Donatii stranse
16.5% Complete
2,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul trecut am vrut să fac ceva diferit, așa că am ales să fiu mentorul unui tânăr din programele Asociației The Social Incubator. Astfel pot să sprijin tinerii vulnerabili, care nu au avut cel mai bun start în viață, dar care, cu puțin ajutor și ghidare, au extrem de mult potențial să își împlinească visurile. 

Anul acesta de ziua mea te invit să contribui pentru a rescrie împreună povestea tinerilor mai puțin norocoși care primesc o șansă la un viitor mai bun.

Mulțumesc pentru timp, susținere și fapte bune! ❤️

.

.

.

Dacă vrei să afli mai multe despre Asociația The Social Incubator și programele lor de integrare a tinerilor - click aici.
Poți să îi urmărești pe Facebook  sau pe Instagram.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

4 Donatii

LMA!
31 ian 2020

Erika

100 RON
22 ian 2020
22 ian 2020
22 ian 2020