Simona Iordache - Asociația The Social Incubator

#Ziuamea

Anul trecut am vrut să fac ceva diferit, așa că am ales să fiu mentorul unui tânăr din programele Asociației The Social Incubator. Astfel pot să sprijin tinerii vulnerabili, care nu au avut cel mai bun start în viață, dar care, cu puțin ajutor și ghidare, au extrem de mult potențial să își împlinească visurile.

Anul acesta de ziua mea te invit să contribui pentru a rescrie împreună povestea tinerilor mai puțin norocoși care primesc o șansă la un viitor mai bun.

Mulțumesc pentru timp, susținere și fapte bune! ❤️

.

Dacă vrei să afli mai multe despre Asociația The Social Incubator și programele lor de integrare a tinerilor - click aici.
Poți să îi urmărești pe Facebook  sau pe Instagram.

LMA!
31 ian 2020