Alerg la maraton pentru The Social Incubator

 

Andreea Bunoiu Asociația The Social Incubator

34.5% Complete
345 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații

Bună!

Îți mulțumesc tare mult că ai intrat pe pagina mea de Galantom și, mai ales, că intenționezi să susții cauza pentru care alerg, duminică, la Bucharest Marathon 2018.

Da, ai citit bine, duminica asta alerg la maraton :) Am ales să fac asta pentru că îmi doresc să contribui și mai mult la cauza pe care o susțin de mai bine de un an: cea a Asociației The Social Incubator.

Astfel, dacă alegi să mă încurajezi cu o donație pe această pagină, ne vei ajuta, pe mine și pe colegii mei, să organizăm un workshop de dezvoltare personală și profesională pentru 25 de tineri din județul Dâmbovița care cresc sau au crescut în instituțiile statului. Acest workshop ar însemna o șansă în plus pentru integrarea lor socială și profesională, adică un pas hotărât către independență.

Ce zici? Mă ajuți? Promit un selfie de la linia de finish, cu medalia :)

Îți mulțumesc! <3

***

Hello!

Thank you so much for visiting my Galantom page, and especially for your intention to support the cause I'm running for at the 2019 Bucharest Marathon, on Sunday.

Yes, you've read it right, this Sunday I'm running at the marathon :) I've chosen to do it because I wish to contribute even more to the cause I've been supporting for more than a year: that of The Social Incubator.

So, if you choose to encourage me with a donation on this page, you will be helping my colleagues and I organize a personal and professional development workshop for 25 youths in Dambovita County who are growing up or who have grown up in state institutions. This workshop would mean an extra chance at their social and professional integration, and therefore a confident step towards independence.

What do you say? Will you help me? I promise to share a selfie from the finish line, with the medal :)

Thank you! <3


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

10 Donații

12 Oct 2018

Anonymous

30 RON
11 Oct 2018
11 Oct 2018
Mult succes Tilisor!!
11 Oct 2018

Alexandra Marcu

35 RON
10 Oct 2018
hahahah..bafta!
10 Oct 2018

Anonymous

30 RON
10 Oct 2018
Bravo Andreea! Iti multumesc ca ma inspiri prin energia ta pozitiva si dorinta de a face lucruri cu adevarat frumoase si de ajutor pentru cei din jur. Run Andreea, run!
10 Oct 2018

Adriana

30 RON
Esti minunata! Iti tinem pumnii!
10 Oct 2018

Anonymous

20 RON
Super initiativa! Ma bucur mult si sper sa reusesti sa strangi suma pe care ti-ai propus-o.
09 Oct 2018