Sorin Bratosin - Asociația The Social Incubator

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.Daca vrei sa fii alături de mine DONEAZĂ !

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

START vieții pe cont propriu ~ 2020

Tinerii din categoriile vulnerabile (cu precădere cei care au părăsit sau urmează să părăsească sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani), se confruntă cu o serie de probleme precum: nivel scăzut de educație, slaba dezvoltare sau chiar lipsa abilităților de viață independentă, probleme emoționale și de comportament, lipsa competențelor necesare integrării pe piața muncii, lipsa locuinței.

Pe baza unui program complex, personalizat pe nevoile și specificul fiecărui tânăr, facilităm o serie de intervenții: educație formală și non-formală (facilitare meditații, traininguri,programe de mentoring), consiliere psihologică și vocațională, integrare pe piața muncii (job shadowing, internship, practică, ateliere sau cursuri de formare).

Acordându-le timp și implicare, tinerii dobândesc aptitudinile necesare tranziției către viața adultă și asigurarea independenței.

Alina Bratosin

23 May 2020