#alergpentruschimbare

 

Anastasia B Asociația The Social Incubator

100% Complete
300 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 22 August, vreau să fac o nebunie și să alerg 10 km. Da, ai auzit bine. Pe lângă statul în cap, în sfoară sau șpagat, mai și alerg. Nu oricum! Ci cu un scop. De fapt 2:

1. E super sănătos să alergi!

2. Ca să susțin tinerii de care se ocupă Asociația The Social Incubator

Ei bine, ca să duc la capăt nebunia asta am nevoie de ajutorul vostru. Cum? Prin donații. Îmi propun să strâng câte 30 de lei / km si am nevoie de sprijinul vostru pentru a putea alerga 10km care pot schimba viitorul unor tineri.

Eu alerg, voi donați! Ce ziceti? Am susținerea voastră?

 

Dacă vrei să afli mai multe despre Asociația The Social Incubator și programele lor de integrare a tinerilor - click aici.
Poți să îi urmărești pe Facebook  sau pe Instagram.
Sau dacă vrei să le afli poveștile, spuse chiar de ei, ascultă interviurile START Now.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Doar împreună, prin timp și implicare, îi putem ajuta pe tinerii din medii vulnerabile să dobândească aptitudinile necesare pentru a putea fi independenți și pentru a putea spune #STARTviețiipeContPropriu

#SCHIMBAREAÎnBINEîncepecuTINE #incubatorulsocial

 

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vârstă. Alergătorii vor lua startul în ace

 

9 Donații

Lucian R

70 RON
Done. Succes!
10 Jan 2022
You're amazing! Mult succes!
18 Aug 2020

Anonymous

30 RON
Tin pumnii
18 Aug 2020

Mama

30 RON
Run, Anastasia, run!
14 Aug 2020

Anonymous

30 RON
Mult succes!!!
14 Aug 2020
14 Aug 2020

Anonymous

30 RON
14 Aug 2020

Anonymous

35 RON
14 Aug 2020
30 RON
Go Girl! :)
14 Aug 2020
Anastasia B : Asociația The Social Incubator
#alergpentruschimbare