Cel mai frumos cadou de ziua mea

Target
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Din 30 de ani de viață, aproape 6 i-am petrecut la Asociația The Social Incubator încercând să găsim soluții și moduri prin care să aducem bucurie, speranță și bunătate în viețile copiilor și tinerilor din sistemul de protecție a copilului.

Alături de o echipă extraordinară, parteneri dedicați și de încredere și o comunitate de oameni calzi și buni, am schimbat sute de vieți ale unor tineri frumoși și dornici să facă o schimbare în viața lor. Și celor care nu știau exact ce vor le-am oferit opțiuni, încredere și oameni pe care se pot baza.

Fii alături de noi și contribuie la schimbare! Împreună suntem mai puternici!

în beneficiul

Doar împreună, prin timp și implicare, îi putem ajuta pe tinerii din medii vulnerabile să dobândească aptitudinile necesare pentru a putea fi independenți și pentru a putea spune #STARTviețiipeContPropriu

#SCHIMBAREAÎnBINEîncepecuTINE #incubatorulsocial

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

6 Donații

La multi ani, draga Adriana!
15 Sep 2020

Admir ceea ce faceti! Recent, am avut si eu sansa de a ajuta un baiat, iesit de la o casa de copii, trecut prin multe peripetii si ajuns in strada, in final.. Acum are un loc de munca, angajatorul i-a oferit si cazare.. sper sa mai avem astfel de ocazii.. si va doresc si voua sa realizati tot ce v-ati propus!
12 Sep 2020
La multi Ani! Si la cat mai multe proiecte frumoase si in viitor :)
11 Sep 2020
La mulți ani, sănătoși și cu multe bucurii! Keep up the good work ❤️