Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Sergiu Vlăsceanu Asociația The Social Incubator

11.612903225806% Complete
360 RON
Sumă strânsă
3,100 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta, de ziua mea, vreau să fac un cadou tinerilor din sistemul de protecție al copilului. Îmi doresc să le ofer posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesională, să fie mai buni în cariera pe care și-o doresc și să aibă o șansă reală la un viitor mai bun.
Numele meu este Sergiu Vlăsceanu și fac parte din echipa The Social Incubator. Sunt consilier vocațional și în fiecare zi am ocazia să vorbesc cu tinerii vulnerabili care sunt la început de drum și extrem de dezorientați. Rolul meu este să îi ajut pe acești tineri să afle la ce sunt buni și cum pot să aibă o meserie care să li se potrivească și să le placă.

Pentru că împlinesc 31 de ani, mi-am propus să strâng, cu ajutorul vostru, 3100 lei, care să se transforme ulterior în 5 cursuri de formare profesională pentru 5 tineri care nu au posibilitatea să fie mai aproape de visul lor.

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Doar împreună, prin timp și implicare, îi putem ajuta pe tinerii din medii vulnerabile să dobândească aptitudinile necesare pentru a putea fi independenți și pentru a putea spune #STARTviețiipeContPropriu

#SCHIMBAREAÎnBINEîncepecuTINE #incubatorulsocial

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Aymone Angheluta

75 RON
12 Aug 2021

Cristina C

75 RON
08 Aug 2021

Anca V

30 RON
08 Aug 2021
30 RON
Continuă să faci bine! Te pricepi!
08 Aug 2021

Lamba Cosmin

150 RON
La mulți ani!
08 Aug 2021
Sergiu Vlăsceanu : Asociația The Social Incubator
Cel mai frumos cadou de ziua mea