Tomina Vodarici - Asociația The Social Incubator

Joc tenis pentru șanse egale tinerilor ce părăsesc sistemul de protecție

560 RON Donatii stranse
70% Complete
800 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Strang bani pentru o cauza extrem de draga mie, cu o misiune dusa la capat an la an de o echipa de oameni minunati. In acest weekend o sa joc tenis la evenimentul lor Tenis pentru Fapte Bune, si mi-ar placea mult daca m-ai putea ajuta, sa fim impreuna arhitecti de fapte bune! :)

Bonus - sarbatoresc faptul ca ma voi muta langa parcul meu preferat din Bucuresti, IOR :) Pentru fiecare donatie adaug 1km la alergarea de celebrarea a mutatului meu langa cel mai blana parc pentru running lovers. Lets make it harder and more fun. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

START vieții pe cont propriu ~ 2020/2021

La 18 ani, îți serbezi majoratul alături de prieteni și familie, te gândești la ce facultate să dai. Pentru tinerii din sistemul de protecție a copilului, 18 ani înseamnă vârsta la care trebuie să îți ia viața în propriile mâini. La 18 ani, părăsesc sistemul, adică tot ce însemna casă, masă sau familie.

Nu pare dificil, nu? E imporant să știi că tinerii din categoriile vulnerabile se confruntă cu o serie de probleme precum: nivel scăzut de educație, slaba dezvoltare sau chiar lipsa abilităților de viață independentă, probleme emoționale și de comportament, lipsa competențelor necesare integrării pe piața muncii, lipsa locuinței, la care se adaugă și discriminarea din partea societății, lipsa încrederii în sine, ceea ce face și mai grea reușita lor de a se descurca în rolul de adulți. 

Împreună cu speciliști de integrare, consilierii și toți voluntarii, aflăm nevoie și dorințele fiecărui tânăr, apoi intervenim pe baza unui program complex, personalizat și pe specificul fiecărui tânăr.
Facilităm o serie de intervenții:

- pe plan educațional (facilitare meditații, traininguri,programe de mentoring),
- pe plan emoțional (consiliere psihologică și vocațională),
- integrare pe piața muncii (job shadowing, internship, practică, ateliere sau cursuri de formare).
- punctuale (locuință, sănătate, hrană)

Doar împreună, prin timp și implicare, îi putem ajuta pe tinerii vulnerabili să dobândească aptitudinile necesare pentru a putea fi independenți și pentru a putea spune #STARTviețiipeContPropriu

#SCHIMBAREAÎnBINEîncepecuTINE #incubatorulsocial

 

TENIS pentru FAPTE BUNE - 2021

Aflat la a doua ediție, turneul Tenis Pentru Fapte Bune este o competiție sportivă pentru jucători de tenis amatori care doresc să se mențină activi și să se bucure din plin de șansa de a pr

6 Donatii

Squash buddy

100 RON
Felicitari pentru initiativa, Tomi, and you’ll never walk alone! 🤗
25 Sep 2021
Să rupi fâșu'!
21 Sep 2021

Denise

30 RON
Pupi iubi
20 Sep 2021

Adria

30 RON
20 Sep 2021
20 Sep 2021

Andrea

50 RON
Go girl! :)
20 Sep 2021