Joc tenis pentru șanse egale tinerilor ce părăsesc sistemul de protecție

 

Tomina Vodarici Asociația The Social Incubator

70% Complete
560 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Strang bani pentru o cauza extrem de draga mie, cu o misiune dusa la capat an la an de o echipa de oameni minunati. In acest weekend o sa joc tenis la evenimentul lor Tenis pentru Fapte Bune, si mi-ar placea mult daca m-ai putea ajuta, sa fim impreuna arhitecti de fapte bune! :)

Bonus - sarbatoresc faptul ca ma voi muta langa parcul meu preferat din Bucuresti, IOR :) Pentru fiecare donatie adaug 1km la alergarea de celebrarea a mutatului meu langa cel mai blana parc pentru running lovers. Lets make it harder and more fun. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Doar împreună, prin timp și implicare, îi putem ajuta pe tinerii din medii vulnerabile să dobândească aptitudinile necesare pentru a putea fi independenți și pentru a putea spune #STARTviețiipeContPropriu

#SCHIMBAREAÎnBINEîncepecuTINE #incubatorulsocial

 

Aflat la a doua ediție, turneul Tenis Pentru Fapte Bune este o competiție sportivă pentru jucători de tenis amatori care doresc să se mențină activi și să se bucure din plin de șansa de a practica un sport pe care îl iubesc, totul în timp ce acțiunea lor sprijină tinerii din medii vulnerabile din România în lupta pentru o viață normală.  Cum vă puteți implica? - Înscrieți-

 

6 Donații

Squash buddy

100 RON
Felicitari pentru initiativa, Tomi, and you’ll never walk alone! 🤗
25 Sep 2021
Să rupi fâșu'!
21 Sep 2021

Denise

30 RON
Pupi iubi
20 Sep 2021

Adria

30 RON
20 Sep 2021
20 Sep 2021

Andrea

50 RON
Go girl! :)
20 Sep 2021
Tomina Vodarici : Asociația The Social Incubator
Joc tenis pentru șanse egale tinerilor ce părăsesc sistemul de protecție