Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

 

Anca Preda Asociația The Social Incubator

40% Complete
120 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
4
Donații

Sunt implicata 100% in cauza pe care o sustin! Vreau sa fiti alaturi de mine si sa sustinem programul Asociatiei The Social Incubator si sa oferim tinerilor orfani si abandonati o sansa la un viitor normal!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 9-a ediție, iar anul acesta va fi pe 8-9 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

4 Donații

Anonymous

30 RON
08 Oct 2016

Anonymous

30 RON
08 Oct 2016

Anonymous

10 RON
Mica mica si cu un suflet imens. Faceti niste lucruri extraordinare! Felicitari si te sustin cu toata inima!
05 Oct 2016
Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc asa oameni minunati ca tine si Adriana! Tot respectul pentru ceea ce faceti! Mult succes!
04 Oct 2016