Ionut Pascu - Asociația The Social Incubator

Alerg 21 de km pentru viitorul tinerilor instituționalizați

10 RON Donatii stranse
2% Complete
500 RON Target
1 Donatii

 

Situația tinerilor orfani și abandonați din România este una critică - The Social Incubator, asociația pe care am înființat-o împreună cu 4 buni prieteni, le oferă sprijinul de care au nevoie și le croiește un drum, o cale pentru descoperirea potențialului lor individual și pentru o viață normală.

Pe 14 mai voi susține cauza asociației în care sunt implicat și voi alerga 21 de kilometri pentru șansa lor la fericire. Pentru ca tinerii orfani și abandonați să aibă viitorul pe care îl merită.

Fii alături de noi; orice donație contează, orice sumă face diferența.

 

Îți mulțumesc,

Ionuț


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați ~ 2016-2019

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

1 Donatii

Anonymous

10 RON
Bravo!
12 May 2017