Ionut Pascu - Asociația The Social Incubator

Alerg 21 de km pentru viitorul tinerilor instituționalizați

Situația tinerilor orfani și abandonați din România este una critică - The Social Incubator, asociația pe care am înființat-o împreună cu 4 buni prieteni, le oferă sprijinul de care au nevoie și le croiește un drum, o cale pentru descoperirea potențialului lor individual și pentru o viață normală.

Pe 14 mai voi susține cauza asociației în care sunt implicat și voi alerga 21 de kilometri pentru șansa lor la fericire. Pentru ca tinerii orfani și abandonați să aibă viitorul pe care îl merită.

Fii alături de noi; orice donație contează, orice sumă face diferența.

Îți mulțumesc,

Ionuț

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac