Martha Rusoiu - Asociația The Social Incubator

Echipa BusinessMark aleargă 63 de kilometri pentru viitorul tinerilor instituționalizați

95 RON Donatii stranse
9.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii

 

Noi suntem echipa BusinessMark și, chiar dacă alergatul nu e tocmai un punct forte pentru unii dintre noi, am decis ca 5 membri ai echipei să participe la Bucharest Half Marathon 2017 în sprijinul Asociației The Social Incubator și al muncii lor dedicate tinerilor instituționalizați din România. Gândul că putem schimba destinul acestor tineri ne dă tot avântul de care avem nevoie pentru a trece linia de finish cu 63 de kilometri alergați în total :)

Vă mulțumim și vă rugăm să ne susțineți cu o donație!

 

Cu drag,

Team BusinessMark

 

#Running4ATSI #RunInBucharest


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați ~ 2016-2019

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

3 Donatii

15 May 2017

Vomica

30 RON
04 May 2017

Anonymous

15 RON
Oameni tineri si frumosi care vor sa faca o schimbare! Felicitari :)
03 May 2017