Martha Rusoiu - Asociația The Social Incubator

Echipa BusinessMark aleargă 63 de kilometri pentru viitorul tinerilor instituționalizați

Noi suntem echipa BusinessMark și, chiar dacă alergatul nu e tocmai un punct forte pentru unii dintre noi, am decis ca 5 membri ai echipei să participe la Bucharest Half Marathon 2017 în sprijinul Asociației The Social Incubator și al muncii lor dedicate tinerilor instituționalizați din România. Gândul că putem schimba destinul acestor tineri ne dă tot avântul de care avem nevoie pentru a trece linia de finish cu 63 de kilometri alergați în total :)

Vă mulțumim și vă rugăm să ne susțineți cu o donație!

Cu drag,

Team BusinessMark

#Running4ATSI #RunInBucharest

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017