Ioana Stratulat - Asociația The Social Incubator

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,205 RON Donatii stranse
80.333333333333% Complete
1,500 RON Target
5 Donatii

 

Am ales sa fac acest lucru deoarece sunt recunoscatoare pentru ca am primit inca un an si pentru ca nu este nimic mai minunat decat sa daruiesti. Ce farmec ar avea o zi de nastere daca nu ai imparti-o cu oameni frumosi?

Am ales sa sustin Social Incubator deoarece cred ca fiecare tanar ar trebui sa aiba sansa la un start bun si sa isi poata construi o cariera, o viata frumoasa.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați ~ 2016-2019

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

5 Donatii

RMCDCG

450 RON
❤️
17 Feb 2018
Multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti! Va super iubesc si “cand o sa cresc mare” as vrea sa ajut la fel de mult si bine, cum o faceti voi. Mult succes in continuare!
14 Feb 2018
13 Feb 2018

David Gabriel Ivan

500 RON
La multi ani Nasa mea frumoasa si buna!!!
13 Feb 2018

Ana Maria Spataru

75 RON
La multi ani frumosi! :*
13 Feb 2018