Paul Dudau - Asociația The Social Incubator

Alerg din nou pentru viitorul tinerilor defavorizați

Alerg pentru ca tinerii defavorizați din România să aibă dreptul și șansa la un viitor normal. Orice sumă contează. Fii și tu alături de ei!

Îți mulțumesc,

Paul

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2018

Semimaratonul București este organizat de către Asociația Bucharest Running Club, în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul acesta va

Colegii tai sustin proiectele Asociatiei Social Incubator care au ca rezultat direct integrarea tinerilor care au nevoie de sprijin. Ei reprezinta viitorul nostru, al tuturor. Keep up the good work!
10 May 2018