Anca Preda - Asociația The Social Incubator

Alerg din nou pentru viitorul independent și demn al tinerilor defavorizați

50 RON Donatii stranse
16.666666666667% Complete
300 RON Target
2 Donatii

 

Duminică voi participa din nou la Bucharest Marathon și, ca de fiecare dată, îmi doresc ca fiecare kilometru parcurs să fie o reușită nu doar pentru mine, ci și pentru tinerii defavorizați cărora Asociația The Social Incubator le croiește un viitor independent și demn. 

Ajută-mă cu o donație pe această pagină și îi vei ajuta, în primul rând, pe ei!

Îți mulțumesc!

 

#Running4ATSI


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați ~ 2016-2019

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

2 Donatii

Anonymous

20 RON
10 Oct 2018

Adriana

30 RON
Mandra de tine, surioara!
10 Oct 2018