Andrei Alexandru Gherasim - Asociația The Social Incubator

#alergpentruschimbare

100 RON Donatii stranse
23.809523809524% Complete
420 RON Target
3 Donatii

 

Salut!

Despre faptul că îmi place să alerg, cred că știi deja. Fac asta de mai bine de 6 ani și da, este pasiunea mea!

Ceea ce poate nu știi încă, este că, în urmă cu 4 ani i-am cunoscut pe tinerii care beneficiază de programele Asociației The Social Incubator. Am fost martor la procesul lor de integrare în societate și sunt fericit să văd că cei care acum 4 ani nu aveau foarte multe perspective, acum au un job stabil, își continuă studiile, au vise și planuri de viitor.

Anul acesta, mi-am propus să alerg pentru schimbare. Să alerg pentru tinerii din programele asociație care primesc o șansă la un viitor mai bun.

Îmi doresc să strâng cel puțin 10 lei, pentru fiecare km pe care îl alerg la Maratonul Bucuresti, pe 13 octombrie.

Susține-mă și împreună putem să schimbăm destinele tinerilor defavorizați!

Îți mulțumesc! ️

- urmărește activitatea Asociației The Social Incubator, aici


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați ~ 2016-2019

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Aleargă pentru schimbare la Bucharest Marathon 2019! Asociaţia The Social Incubator te invită să alergi pentru schimbarea socială la Maratonul Raiffeisen Bucureşti. Hai alături de noi pentru a

3 Donatii

Baftaaa!
11 Oct 2019

Anonymous

40 RON
Felicitari, Andrei, si mult succes duminica la maraton :) Felicitari, de asemenea, asociatiei The Social Incubator, si oamenilor minunati din spatele acestei asociatii care schimba destinele tinerilor defavorizati si le sunt mereu alaturi! Palaria jos, sunteti grozavi!
10 Oct 2019
Felicitari pentru initiativa!
09 Oct 2019