Cristian Popa - Asociația The Social Incubator

24 ORE de Sport Non-Stop

710 RON Donatii stranse
7.1% Complete
10,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Te invit, pentru o oră din cele 24, să faci sport live pe pagina ta și să contribui astfel la educația tinerilor!

Este un eveniment caritabil unic, organizat în favoarea tinerilor vulnerabili de la Asociația The Social Incubator.

Iar daca vei fi pe litoral, te invit să te alături fizic acestui eveniment și să faci sport pentru o oră alături de mine, pentru a beneficia de avantajele ce le aduce mișcarea, nu doar corpului, ci și minții și spiritului.

Mai mult, tinerii vor fi recunoscatori pentru că ești alături de ei!

Detalii despre eveniment - 24 ORE de Sport Non-Stop

Detalii despre Asociația The Social Incubator   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

START vieții pe cont propriu ~ 2020

Tinerii din categoriile vulnerabile (cu precădere cei care au părăsit sau urmează să părăsească sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani), se confruntă cu o serie de probleme precum: nivel scăzut de educație, slaba dezvoltare sau chiar lipsa abilităților de viață independentă, probleme emoționale și de comportament, lipsa competențelor necesare integrării pe piața muncii, lipsa locuinței.

Pe baza unui program complex, personalizat pe nevoile și specificul fiecărui tânăr, facilităm o serie de intervenții: educație formală și non-formală (facilitare meditații, traininguri,programe de mentoring), consiliere psihologică și vocațională, integrare pe piața muncii (job shadowing, internship, practică, ateliere sau cursuri de formare).

Acordându-le timp și implicare, tinerii dobândesc aptitudinile necesare tranziției către viața adultă și asigurarea independenței.

 

24 Ore de Sport Non-Stop ~ 2020

Pe 7 iulie, la ora 7:00 Cristian Popa dă startul celor 24 Ore de Sport Non-Stop - Eveniment Caritabil pentru susținerea tinerilor vulnerabili din programele #TheSocialIncubator. Fii alături de Cris

10 Donatii

Angela si Costi

50 RON
Foarte tare! Bravo! :)
15 Jul 2020
Felicitari multe Cristi!
12 Jul 2020

Anonymous

100 RON
08 Jul 2020
08 Jul 2020
YOU CAN DO IT!
08 Jul 2020
Bravo bro
07 Jul 2020

Andrei

50 RON
07 Jul 2020
07 Jul 2020

Anonymous

30 RON
06 Jul 2020
Felicitări, extraordinară inițiativă.
30 Jun 2020