Simona Iordache - Asociația The Social Incubator

#Ziuamea

330 RON Donatii stranse
16.5% Complete
2,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul trecut am vrut să fac ceva diferit, așa că am ales să fiu mentorul unui tânăr din programele Asociației The Social Incubator. Astfel pot să sprijin tinerii vulnerabili, care nu au avut cel mai bun start în viață, dar care, cu puțin ajutor și ghidare, au extrem de mult potențial să își împlinească visurile. 

Anul acesta de ziua mea te invit să contribui pentru a rescrie împreună povestea tinerilor mai puțin norocoși care primesc o șansă la un viitor mai bun.

Mulțumesc pentru timp, susținere și fapte bune! ❤️

.

.

.

Dacă vrei să afli mai multe despre Asociația The Social Incubator și programele lor de integrare a tinerilor - click aici.
Poți să îi urmărești pe Facebook  sau pe Instagram.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

START vieții pe cont propriu ~ 2020

Tinerii din categoriile vulnerabile (cu precădere cei care au părăsit sau urmează să părăsească sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani), se confruntă cu o serie de probleme precum: nivel scăzut de educație, slaba dezvoltare sau chiar lipsa abilităților de viață independentă, probleme emoționale și de comportament, lipsa competențelor necesare integrării pe piața muncii, lipsa locuinței.

Pe baza unui program complex, personalizat pe nevoile și specificul fiecărui tânăr, facilităm o serie de intervenții: educație formală și non-formală (facilitare meditații, traininguri,programe de mentoring), consiliere psihologică și vocațională, integrare pe piața muncii (job shadowing, internship, practică, ateliere sau cursuri de formare).

Acordându-le timp și implicare, tinerii dobândesc aptitudinile necesare tranziției către viața adultă și asigurarea independenței.

 

4 Donatii

LMA!
31 Jan 2020

Erika

100 RON
22 Jan 2020
22 Jan 2020
22 Jan 2020