Valentin Ioniță - Asociația The Social Incubator

Vreau sa fiu #jucatorpentruschimbare @Tenis pentru fapte bune

910 RON Donatii stranse
45.5% Complete
2,000 RON Target
12 Donatii

 

Salutare!

Numele meu este Rafael Nadal, ador să joc tenis și multumesc familei mele pentru că mi-a oferit șansa uriașă să-mi urmez pasiunea...

Așa mi-aș fi dorit să încep prezentarea mea, însă...între timp s-a făcut dimineață și visul a luat sfârșit :)

În realitate, eu sunt Valentin Ioniță, ador să joc tenis și le mulțumesc părinților mei pentru că mi-au dat șansa să fac o facultate și să ajung inginer...e bine si așa, nu? :))
Puteam fi jucător profesionist de tenis...dar nu am avut șansa să-mi urmez pasiunea decât acum, la nivel amator, cu banii câștigați din meseria mea (brățară de aur).

Acum când vârsta tinde să mă definească ca un adult, am înțeles cât de important este să primești șansa potrivită la momentul potrivit!
Din acest motiv, în weekendul 21-22 Septembrie voi participa la Turneul 'Tenis pentru fapte bune', prin care vom strânge bani pentru a ajuta tinerii defavorizați, care nu au avut cel mai bun start în viață, dar care, cu puțin ajutor și ghidare, au extrem de mult potențial să își realizeze visul.

Cum fiecare donație contează, sperăm să ne putem baza pe contribuția ta.
Și bineînteles, te așteptăm alături de noi la terenurile de tenis din cadrul Pescariu Sports & Spa.

Vă mulțumesc! 

- urmărește activitatea Asociației The Social Incubator, aici

www.tenispentrufaptebune.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați ~ 2016-2019

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

Tenis pentru fapte bune

Pe 21 si 22 septembrie #joacapentruschimbare la turneul Tenis pentru Fapte Bune, un eveniment sportiv cu impact social ce susține tinerii defavorizați din România, organizat de Asociația The Socia

12 Donatii

Madalina

20 RON
29 Aug 2019
Spor
28 Aug 2019
Succes! :)
23 Aug 2019
Succes în tot ce ți-ai propus!
22 Aug 2019
Mult Succes! :)
22 Aug 2019
150 RON
Tinerii și copiii instituționalizați au nevoie de ajutorul nostru pentru a reuși să se adapteze la o lume chiar mai crudă decât cea din care au fost deja aruncați de un destin nefast.
14 Aug 2019

Adrian Dragan

30 RON
Îți admir inițiativa!
13 Aug 2019
Mult succes și felicitări pentru inițiativă!
13 Aug 2019
Bv ma Petrica
13 Aug 2019

Stefania Danilov

75 RON
Mult succes!! Felicitari pentru implicare!!
13 Aug 2019
Mult succes atât în acest turneu, cât și în toate celelalte! Orice lucru măreț pornește cu pași mic, dar este important să-i faci constant și sp nu renunți. Urmează-ți pasiune și oferă de fiecare dată când ai ocazia, lumea are nevoie de oameni talentați, încrezători și buni! :)
13 Aug 2019

Adriana

30 RON
Bafta, Valentin!
12 Aug 2019