Andrei Alexandru Gherasim - Asociația The Social Incubator

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

55 RON Donatii stranse
18.333333333333% Complete
300 RON Target
3 Donatii

 

Cred ca tinerii orfani si abandonati merita o viata mai buna! Alerg pentru ei, pentru dreptul la fericire, pentru sansa lor la o viata normala.

Doar impreuna putem fi alaturi de ei! Doneaza si tu!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați ~ 2016-2019

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

3 Donatii

Ma bucur ca sunt oameni care se implica si care fac lucruri atat de frumoase! Bafta, la cat mai mare!
05 Oct 2016

Anonymous

15 RON
Go go go!! #teamAndrei :D
04 Oct 2016

Anonymous

30 RON
04 Oct 2016