Particip la Legal Half Marathon Bucharest ~ 2023 pentru o cauza draga mie

 

Anton Bangaci Asociația The Social Incubator

20% Complete
100 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta alerg la Legal Half Marathon, pe 26 martie, si sustin cauza Asociatiei The Social Incubator. Ma puteti incuraja printr-o donatie si astfel contribuim impreuna la integrarea tinerilor din medii vulnerabile.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Doar împreună, prin timp și implicare, îi putem ajuta pe tinerii din medii vulnerabile să dobândească aptitudinile necesare pentru a putea fi independenți și pentru a putea spune #STARTviețiipeContPropriu

#SCHIMBAREAÎnBINEîncepecuTINE #incubatorulsocial

 

  Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice. Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, cu sprijinul RO CLUB MARATON vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

 

1 Donații

Anonymous

100 RON
16 Mar 2023
Anton Bangaci : Asociația The Social Incubator
Particip la Legal Half Marathon Bucharest ~ 2023 pentru o cauza draga mie