Cristina Ștefănuț - Asociația The Social Incubator

Vreau sa #jocpentruschimbare @Tenis pentru fapte bune

925 RON Donatii stranse
100% Complete
900 RON Target
7 Donatii

 

Cand esti pasionat de a face bine si iti doresti  sa construiesti o CITADELA A BINELUI, punand cate o caramida la ea in fiecare zi a vietii tale, oriunde esti si orice ai face, oportunitatile apar, asteptandu-te doar sa le imbratisezi.

Nu o spun din teorie ci din experienta mea de 22 de ani dedicata voluntariatului.  Si iata ca din nou oportunitatea este in fata mea.

Imbratisez cu tot sufletul cauza TENIS PENTRU FAPTE BUNE, ca om care indragesc tenisul si care in acelasi timp este preocupat de provocarile complexe pe care tinerii care ies din sistemul institutionalizat le intampina pe drumul integrarii lor in societate.

Doresc sa le ofer sprijinul meu si te invit si pe tine, prietene drag, alaturi de mine! Iti multumesc din suflet daca raspunsul tau va fi DA. 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați ~ 2016-2019

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

Tenis pentru fapte bune

Pe 21 si 22 septembrie #joacapentruschimbare la turneul Tenis pentru Fapte Bune, un eveniment sportiv cu impact social ce susține tinerii defavorizați din România, organizat de Asociația The Socia

7 Donatii

Felicitari Cristina Stefanut pentru implicarea in proiectul Tenis pentru fapte bune! Acesti tineri merita mai mult decat sa fie defavorizati.
06 Sep 2019
05 Sep 2019

Anonymous

150 RON
04 Sep 2019
03 Sep 2019

Anonymous

75 RON
02 Sep 2019

Anonymous

100 RON
29 Aug 2019

Anonymous

75 RON
succes
28 Aug 2019