Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Medeea Catană Asociația The Social Incubator

40% Complete
200 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am început să alerg, pentru prima dată, în 2015, datorită prietenei mele, Denisa, care m-a inspirat prin bucuria pe care o avea când îmi vorbea despre pasiunea ei.
Apoi a urmat o perioadă în care ne-am atrenat, până într-o zi, când m-a invitat să participăm la un eveniment organizat, unde am aflat cât de mare și frumoasă este comunitatea celor care aleargă.
A venit rândul meu să te invit și pe tine să alergăm împreună, pe 26 martie. Pe lângă alergat, cunoscut oameni noi, poți susține o cauză tare dragă mie, pe cea a Asociației The Social Incubator.
Alergi, ajuti, te distrezi! See you there!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Doar împreună, prin timp și implicare, îi putem ajuta pe tinerii din medii vulnerabile să dobândească aptitudinile necesare pentru a putea fi independenți și pentru a putea spune #STARTviețiipeContPropriu

#SCHIMBAREAÎnBINEîncepecuTINE #incubatorulsocial

 

  Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice. Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, cu sprijinul RO CLUB MARATON vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

 

3 Donații

07 Apr 2023
17 Mar 2023

Denisa

100 RON
❤️
17 Mar 2023
Medeea Catană : Asociația The Social Incubator
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie