START vieții pe cont propriu

START vieții pe cont propriu @ Legal Half-Marathon Bucharest ~ 2024
Te invităm să alergi pentru o viață independentă oferită #tineriideviitor la Legal Half Marathon 2024!   Credem în puterea arhitecților de f
START vieții pe cont propriu @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Prin Galantom îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta de naștere sau de nume să facă, în schimb, o donație pentru o cauză. Fă-ți pagina pentru a-ți dărui ziua pe ziuata.galantom.ro!

START vieții pe cont propriu @ Legal Half-Marathon Bucharest ~ 2023

Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice.

START vieții pe cont propriu @ Dăruiește ziua ta ~ 2022

START vieții pe cont propriu @ Legal Half-Marathon Bucharest ~ 2022

Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice.
ACS Elite Running si Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, cu sprijinul RO CLUB MARATON vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

START vieții pe cont propriu @ TENIS pentru FAPTE BUNE - 2021

ÎNSCRIE-TE la TENIS pentru FAPTE BUNE, ediția 2!
Fie că joci pentru schimbare sau participi în calitate de spectator, te bucuri de sport și faci o faptă bună!

START vieții pe cont propriu ~ 2021/2022 @ Dăruiește ziua ta ~ 2022
Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să
#MISCAREAspreBINE
În săptămâna 21-27 septembrie dă START la #MIȘCAREAspreBINE, un eveniment sportiv cu impact social ce susține tinerii din România, care se pr
START vieții pe cont propriu ~ 2020 @ UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K - Virtual Run ~ 2020

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual. Alergătorii vor lua startul în același timp, chiar dacă pe traseele alese de ei înșiși, fiecare pentru cauza pentru care o optat, în speranța că, în acest fel, se va genera energia bună, pe care o crează un astfel de eveniment și se vor strânge fonduri pentru finanțarea activităților ONG-urilor asociate.

START vieții pe cont propriu ~ 2020/2022 @ Daruieste ziua ta ~ 2022
START vieții pe cont propriu ~ 2020 @ 24 Ore de Sport Non-Stop ~ 2020
Pe 7 iulie, la ora 7:00 Cristian Popa dă startul celor 24 Ore de Sport Non-Stop - Eveniment Caritabil pentru susținerea tinerilor vulnerabili din pr