[?] Ştiai că:

Peste 3.500 de tineri părăsesc anual sistemul de protecție, nepregătiți pentru o viață independentă, sunt marginalizați de către societate și expuși unei game extinse de riscuri. Ca efect al lipsei de integrare, mulți dintre ei rămân pe străzi şi chiar devin victime ale traficului de persoane sau de droguri.         Doar 1 din 40 de tineri care părăsesc sistemul de protecție se angajează legal         România ocupă astfel locul fruntaş în Uniunea Europeană în ceea ce privește victimele traficului de persoane

Ȋmpreună putem schimba nu doar statistici, ci destinele tinerilor defavorizați din România!

============================================

Ne bucurăm ca am ajuns la peste 3540 de tineri, prin cele peste 280 de ateliere tematice pe care le-am organizat. Am sprijinit 612 tineri în parcursul lor personal și profesional, 476 de tineri au beneficiat de consiliere psihologică și vocațională, am mers în peste 115 de vizite exploratorii la companii iar peste 160 de tineri sunt acum angajați.

CINE SUNTEM

Asociația The Social Incubator este o organizaţie nonguvernamentală, nonprofit, creată de 5 prieteni, acum 5 ani, pentru a veni ȋn sprijinul tinerilor defavorizaţi din România prin intervenții sociale directe, pragmatice și creative. Misiunea noastră este să le redăm acestor tineri speranţa pentru un viitor mai bun prin îmbunătățirea sustenabilă a vieților lor.

CE FACEM

În mai 2014 a fost lansat programul principal al organizației, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit - sau urmează să părăsească - sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția (în alte condiții foarte dificilă și împânzită cu riscuri) către viața adultă.

CUM FACEM

Susţinem tinerii într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența pe termen lung prin: consiliere psihologică şi vocaţională, asistenţă socială, educaţie non-formală şi informală, mentorat şi tutorat, cursuri de pregătire profesională și stagii de practică, vizite exploratorii, sprijin pentru găsirea unui loc de muncă legal și sprijin .

DE CE FACEM

La aproape 30 de ani de la Revoluție, tinerii instituționalizați care părăsesc sistemul de protecție odată deveniți adulți sunt marginalizați de către societate și expuși unei game extinse de riscuri. Ca efect al lipsei de integrare, mulți dintre ei rămân pe străzi și/sau devin victime ale traficului de persoane sau de droguri.

Ne-am propus să schimbăm aceste statistici.

[ Show more ]

Donatii:

17,531 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Aleargă pentru schimbare la Bucharest Marathon 2019! Asociaţia The Social Incubator te invită să alergi pentru schimbarea socială la Maratonul Ra

Donatii

In beneficiul: Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Pe 21 si 22 septembrie #joacapentruschimbare la turneul Tenis pentru Fapte Bune, un eveniment sportiv cu impact social ce susține tinerii defavoriza

2,730 RON

In beneficiul: Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Semimaratonul București este organizat de către Asociația Bucharest Running Club, în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria M

Donatii

In beneficiul: Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

In beneficiul: Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Exatlon este cea mai tare competiție de televiziune din lume.

In beneficiul: Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

2,055 RON

In beneficiul: Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Pri

In beneficiul: Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

4,725 RON

2,028 RON

In beneficiul: Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Cu siguranță pentru mulți dintre noi 5.895 este doar un număr, pentru mine a devenit o provocare pe care sper să o transform într-o experienț

In beneficiul: Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Va asteptam duminica, 29 mai 2016, la cea de a doua editie a Maratonului International Brasov! Va fi o alergare memorabila pe cele mai importante str

2,717 RON

Pagini fundraising

Vreau sa fiu #jucatorpentruschimbare @Tenis pentru fapte bune

Salutare! Numele meu este Rafael Nadal, ador să joc tenis și multumesc familei mele pentru că mi-a oferit șansa uriașă să-mi urmez pasiunea...

490 RON Suma

Vreau sa fiu #jucatorpentruschimbare @Tenis pentru fapte bune

Bună,Eu sunt Mădălin și împreună cu Asociația The Social Incubator avem nevoie de ajutorul tău!În weekendul 21-22 Septembrie voi participa la

1,740 RON Suma

Vrem sa #jucampentruschimbare @Tenis pentru fapte bune

Salut,   Bine ai venit pe pagina noastră de Galantom! Ne bucurăm că avem ocazia să transformăm vieți impreună. Noi suntem Alexandru și Nicu

500 RON Suma

Vreau sa #jocpentruschimbare @Tenis pentru fapte bune

Salut, Bine ai venit pe pagina mea de Galantom și mă bucur că avem ocazia să transformăm vieți împreună! Eu sunt Gabriela și pasiunea mea es

Vreau sa fiu #jucatorpentruschimbare @Tenis pentru fapte bune

Salut! Îți mulțumesc că ai poposit pe pagina mea de Galantom și mă bucur că avem ocazia să transformăm vieți împreună.  Eu sunt Andrea

0 RON Suma

De ziua mea ofer o sansa tinerilor defavorizati

De ziua mea, vreau sa ofer o sansa la un viitor demn si independent tinerilor defavorizati! Impreuna putem schimba comunitatea noastra in bine!   #ar

21 de kilometri pentru viitorul tinerilor defavorizați

Pentru al treilea an consecutiv, alerg la Semimaratonul București pentru ca tinerii defavorizați din România să aibă dreptul și șansa la un vii

300 RON Suma

De ziua mea, un cadou pentru ei

După cum (puțini dintre voi) știți, pe mine mă cheamă și Andreea. Nu am făcut mare tam-tam cu asta până acum, dar anul ăsta am un motiv foa

525 RON Suma

Dăruiesc ziua mea tinerilor defavorizați din România

Bună!   Sunt Mihaela și îți mulțumesc foarte mult că faci o vizită pe pagina mea de Galantom :) De ce te-am invitat aici? Pentru că, anul ace

325 RON Suma

Alerg din nou pentru viitorul independent și demn al tinerilor defavorizați

Duminică voi participa din nou la Bucharest Marathon și, ca de fiecare dată, îmi doresc ca fiecare kilometru parcurs să fie o reușită nu doar

50 RON Suma

Alerg la maraton pentru The Social Incubator

Bună! Îți mulțumesc tare mult că ai intrat pe pagina mea de Galantom și, mai ales, că intenționezi să susții cauza pentru care alerg, dumini

345 RON Suma

La Exatlon pentru tinerii defavorizați din România

Dragă prieten(ă),   Îți mulțumesc că ai poposit pe pagina mea de Galantom și mă bucur că avem ocazia să transformăm vieți împreună. Dar

280 RON Suma

Alerg din nou pentru viitorul tinerilor defavorizați

Alerg pentru ca tinerii defavorizați din România să aibă dreptul și șansa la un viitor normal. Orice sumă contează. Fii și tu alături de ei

600 RON Suma

Tinerii ATSI aleargă pentru viitorii tineri ATSI!

Gașca veselă The Social Incubator aleargă din nou la Semimaratonul București! Pe 13 mai, Ana, Violeta, Petruța, Mihaela și Cătălin vor alerga

30 RON Suma

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Am ales sa fac acest lucru deoarece sunt recunoscatoare pentru ca am primit inca un an si pentru ca nu este nimic mai minunat decat sa daruiesti. Ce f

1,205 RON Suma

Surorile Preda aleargă câte 21 km pentru viitorul tinerilor instituționalizați

Sunt trei ani de când susțin îndeaproape cauza tinerilor orfani și abandonați din România. Mi-am dedicat timpul, cunoștințele și inima pentru

115 RON Suma

Echipa BusinessMark aleargă 63 de kilometri pentru viitorul tinerilor instituționalizați

Noi suntem echipa BusinessMark și, chiar dacă alergatul nu e tocmai un punct forte pentru unii dintre noi, am decis ca 5 membri ai echipei să parti

95 RON Suma

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Pentru ca anul acesta schimb prefixul vreau sa schimb si altceva! Inspirata de o prietena de 6 ani, anul acesta, am ales sa imi donez ziua. Si pentr

1,940 RON Suma

Tinerii ATSI aleargă 25 de kilometri pentru cauza care le-a schimbat destinul

Tinerii minunați de la The Social Incubator aleargă la Semimaratonul București 2017 pentru a susține șansa tuturor tinerilor defavorizați la un

55 RON Suma

Alerg 21 de km pentru viitorul tinerilor instituționalizați

Alerg pentru ca tinerii orfani și abandonați din România să aibă dreptul și șansa la un viitor normal. Orice sumă contează. Fii și tu alătu

540 RON Suma

Alerg 21 de km pentru viitorul tinerilor instituționalizați

Situația tinerilor orfani și abandonați din România este una critică - The Social Incubator, asociația pe care am înființat-o împreună cu 4

10 RON Suma

Singurul cadou pe care mi-l doresc de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

2,785 RON Suma

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

Situatia tinerilor orfani si abandonati din Romania este una critica - Asociatia The Social Incubator, asociatia pe care am infiinatt-o impreuna cu al

460 RON Suma

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

Cred ca tinerii orfani si abandonati merita o viata mai buna! Alerg pentru ei, pentru dreptul la fericire, pentru sansa lor la o viata normala. Doar

55 RON Suma

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

Sunt implicata 100% in cauza pe care o sustin! Vreau sa fiti alaturi de mine si sa sustinem programul Asociatiei The Social Incubator si sa oferim tin

120 RON Suma

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

Alerg ca tinerii orfani si abandonati din Romania sa aiba dreptul si sansa la un viitor normal. Orice suma conteaza. Fii si tu alaturi de ei!

75 RON Suma

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

De mai mult de un an de zile, mi-am gasit drumul. Mi-am gasit calea, vocatia, pasiunea. Si de atunci, in fiecare zi, fac ceea ce fac cu inima. Asta i

758 RON Suma

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

Voi alerga pentru sustinerea unei cauze in care cred - Vreau sa ofer o sansa la un viitor normal tinerilor orfani si abandonati din Romania! Fiti ala

10 RON Suma

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

Sustin cauza asociatiei The Social Incubator (ATSI), au un obiectiv nobil si frumos. Vor sa sustina educatia vocationala si integrarea socio-profesion

550 RON Suma

KILIMANJARO - acces la un viitor mai bun pentru tinerii instituționalizați

741 RON Suma

DOAR IMPREUNA PUTEM OFERI SANSA LA UN VIITOR NORMAL TINERILOR DEFAVORIZATI!

Particip la prima mea competitie sportiva si am ales sa alerg pentru tinerii orfani si abandonati din Romania. Am nevoie de sprijinul tau sa le oferim

115 RON Suma

DOAR IMPREUNA PUTEM OFERI SANSA LA UN VIITOR NORMAL TINERILOR DEFAVORIZATI!

Eu am fost norocos sa cresc intr-o familie care mi-a oferit sansa la o educatie reala! Alerg pentru cei care nu au avut aceasta sansa! Fii alaturi de

DOAR IMPREUNA PUTEM OFERI SANSA LA UN VIITOR NORMAL TINERILOR DEFAVORIZATI!

Fiecare tanar are dreptul la educatie si la integrare! Alerg ca tinerii defavorizati sa aiba sansa la un viitor normal! Sustine si tu cauza!

507 RON Suma

DOAR IMPREUNA PUTEM OFERI SANSA LA UN VIITOR NORMAL TINERILOR DEFAVORIZATI!

Alerg ca sa ofer tinerilor defavorizati sansa la educatie si la integrare sociala!

285 RON Suma

DOAR IMPREUNA PUTEM OFERI SANSA LA UN VIITOR NORMAL TINERILOR DEFAVORIZATI!

Mi-as dori sa spun ca e un efort mic pentru mine, dar un efort mare pentru omenire - in realitate, lucrurile stau invers! Chiar si asa voi continua sa

275 RON Suma

DOAR IMPREUNA PUTEM OFERI SANSA LA UN VIITOR NORMAL TINERILOR DEFAVORIZATI!

Vreau ca fiecare km alergat de mine sa fie un pas in plus in lupta pentru a oferi tinerilor defavorizati o sansa la un viitor normal. Doneaza si sprij

1,325 RON Suma