Bogdan Florescu - Asociația The Social Incubator

DOAR IMPREUNA PUTEM OFERI SANSA LA UN VIITOR NORMAL TINERILOR DEFAVORIZATI!

Fiecare tanar are dreptul la educatie si la integrare! Alerg ca tinerii defavorizati sa aiba sansa la un viitor normal!

Sustine si tu cauza!

Programul principal al Asociației The Social Incubator, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit - sau urmează să părăsească - sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția către viața adultă într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența pe termen lung.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

Diana

29 mai 2016