Anca Preda - Asociația The Social Incubator

DOAR IMPREUNA PUTEM OFERI SANSA LA UN VIITOR NORMAL TINERILOR DEFAVORIZATI!

Particip la prima mea competitie sportiva si am ales sa alerg pentru tinerii orfani si abandonati din Romania. Am nevoie de sprijinul tau sa le oferim acestor copii sansa la un viitor normal!

Alatura-te luptei si doneaza!

Programul principal al Asociației The Social Incubator, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit - sau urmează să părăsească - sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția către viața adultă într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența pe termen lung.

Maratonul International Brasov ~ 2016

Va asteptam duminica, 29 mai 2016, la cea de a doua editie a Maratonului International Brasov! Va fi o alergare memorabila pe cele mai importante strazi si pe langa cele mai frumoase obiective turist

29 mai 2016
27 mai 2016
Succes!
24 mai 2016

Bafta si bravo pentru initiativa!
24 mai 2016

Bravo! Tine-o tot asa!