Anca Preda - Asociația The Social Incubator

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

120 RON Donatii stranse
40% Complete
300 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt implicata 100% in cauza pe care o sustin! Vreau sa fiti alaturi de mine si sa sustinem programul Asociatiei The Social Incubator si sa oferim tinerilor orfani si abandonati o sansa la un viitor normal!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Programul principal al Asociației The Social Incubator, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit - sau urmează să părăsească - sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția către viața adultă într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența pe termen lung.

4 Donatii

Anonymous

30 RON
08 oct 2016

Anonymous

30 RON
08 oct 2016

Anonymous

10 RON
Mica mica si cu un suflet imens. Faceti niste lucruri extraordinare! Felicitari si te sustin cu toata inima!
05 oct 2016
Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc asa oameni minunati ca tine si Adriana! Tot respectul pentru ceea ce faceti! Mult succes!
04 oct 2016