Anca Preda - Asociația The Social Incubator

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

Sunt implicata 100% in cauza pe care o sustin! Vreau sa fiti alaturi de mine si sa sustinem programul Asociatiei The Social Incubator si sa oferim tinerilor orfani si abandonati o sansa la un viitor normal!

Programul principal al Asociației The Social Incubator, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit - sau urmează să părăsească - sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția către viața adultă într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența pe termen lung.

08 oct 2016

08 oct 2016

Mica mica si cu un suflet imens. Faceti niste lucruri extraordinare! Felicitari si te sustin cu toata inima!
05 oct 2016
Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc asa oameni minunati ca tine si Adriana! Tot respectul pentru ceea ce faceti! Mult succes!
04 oct 2016