Ionut Pascu - Asociația The Social Incubator

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

460 RON Donatii stranse
57.5% Complete
800 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Situatia tinerilor orfani si abandonati din Romania este una critica - Asociatia The Social Incubator, asociatia pe care am infiinatt-o impreuna cu alti prieteni, ii sprijina pe acestia si le ofera un drum, o cale pentru descoperirea potentialului lor individual si pentru o viata normala.

Pe 9 octombrie, voi sustine cauza asociatiei in care sunt implicat si voi alerga pentru sansa la fericire. Pentru ca tinerii orfani si abandonati sa aiba sansa la un viitor normal.

Fii alaturi de noi; orice donatie conteaza, orice suma face diferenta.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați

Programul principal al Asociației The Social Incubator, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit - sau urmează să părăsească - sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția către viața adultă într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența pe termen lung.

4 Donatii

10 oct 2016

Sz

150 RON
08 oct 2016
Bafta !
08 oct 2016

Anonymous

10 RON
Un om extraordinar! Mult succes in ceea ce faceti si bafta la semimaraton!!
05 oct 2016