Paul Dudau - Asociația The Social Incubator

Alerg 21 de km pentru viitorul tinerilor instituționalizați

Alerg pentru ca tinerii orfani și abandonați din România să aibă dreptul și șansa la un viitor normal. Orice sumă contează. Fii și tu alături de ei!

Îți mulțumesc,

Paul

Programul principal al Asociației The Social Incubator, al cărui scop este de a-i susține pe tinerii care au părăsit - sau urmează să părăsească - sistemul de protecție a copilului, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, să facă tranziția către viața adultă într-o manieră care să le pună în valoare aptitudinile și să le asigure independența pe termen lung.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Ediția de anul ac

Echipa UPC

La multi ani fericiti si impliniti!
10 mai 2017