START vieții pe cont propriu @ Legal Half-Marathon Bucharest ~ 2024

Dată: 24 March 2024
Te invităm să alergi pentru o viață independentă oferită #tineriideviitor la Legal Half Marathon 2024!   Credem în puterea arhitecților de f
[ Show more ]

Galantomi:

Donații:

5,123 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Credem în puterea arhitecților de fapte bune de a construi cu energia lor, o lume mai bună.

Fie că îți place să alergi sau să mergi rapid, fiecare pas reprezintă o cărămidă în construirea unei vieți independente pentru tineri. Hai să alergăm împreună și să construim o lume în care fiecare tânăr are șansa unui viitor independent și demn.

Competiția “Legal Half-Marathon”  este organizata de Asociatia EOS D’ART in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului Bucuresti și are ca scop promovarea mișcării (alergarea în aer liber) și a unui stil de viață sănătos pentru un segment larg al populatiei (inclusiv persoane ce își desfasoară activitatea în justiție) precum și implicarea comunității locale într-o acțiune de promovare a mișcării si strângerea de fonduri.