Particip la Legal Half Marathon Bucharest ~ 2022 pentru o cauza draga mie

 

Eduard Scarlatescu Asociația The Social Incubator

55% Complete
275 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Doar împreună, prin timp și implicare, îi putem ajuta pe tinerii vulnerabili să dobândească aptitudinile necesare pentru a putea fi independenți și pentru a putea spune #STARTviețiipeContPropriu

#SCHIMBAREAÎnBINEîncepecuTINE #incubatorulsocial

 

Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice.ACS Elite Running si Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, cu sprijinul RO CLUB MARATON vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

 

4 Donații

Bravo Edi!
03 Mar 2022

Octaviana Timofte

50 RON
25 Feb 2022
23 Feb 2022
Let's begin
23 Feb 2022
Eduard Scarlatescu : Asociația The Social Incubator
Particip la Legal Half Marathon Bucharest ~ 2022 pentru o cauza draga mie