Albert Davidoglu - Asociația The Social Incubator

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

550 RON Donatii stranse
100% Complete
400 RON Target
3 Donatii

 

Sustin cauza asociatiei The Social Incubator (ATSI), au un obiectiv nobil si frumos. Vor sa sustina educatia vocationala si integrarea socio-profesionala a tinerilor care urmeaza sa paraseasca sistemul de protectie a copilului. Mai multe detalii despre proiect gasiti pe pagina de internet : www.asociatiasocialincubator.org

Voi alerga pe 9 Octombrie, pentru integrarea tinerilor intitutionalizati. 

Va invit si pe voi sa sustineti aceasta cauza cu o mica donatie. Sustinerea voastra va  conta enorm.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați ~ 2016-2019

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

3 Donatii

Anonymous

150 RON
08 Oct 2016
Succes in cursa! Toti copiii au dreptul la un viitor bun!
08 Oct 2016
06 Oct 2016