Visele devin realitate!

 

Florina Olariu Asociația The Social Incubator

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

    Pe 06 iulie împlinesc 25 de ani și vreau să îmi donez ziua de naștere pentru tinerii instituționalizați! :)

    De când am fost mică, mi-am dorit să fiu educatoare, la fel ca educatorii din casa în care am crescut eu. A fost un drum lung până când am ajuns educatoare, dar, cu suportul și încurajările unor oameni speciali, am ajuns sa fiu ceea ce nu credeam vreodată că se va întâmpla.
    Pot spune că iubesc profesia de educator și sper să pot lăsa în urma mea măcar un sfert din binele pe care l-am primit, dar și un mic exemplu de urmat.
    Prin acest vis îndeplinit, mi-am demonstrat cât de ambițioasă pot fi și totodată că tot ceea ce îmi propun pot realiza prin muncă și perseverență.
    De aceea, îmi doresc să pot contribui și eu la visul altor tineri instituționalizați. Consider că nu aș putea primi un cadou mai frumos de ziua mea precum acesta - să pot asista la manifestarea fericirii celor din jur și la care eu să fi contribuit măcar puțin.
    Le mulțumesc anticipat tuturor persoanelor care au contribuit la îndeplinirea visului meu!
    O.Florina.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Doar împreună, prin timp și implicare, îi putem ajuta pe tinerii din medii vulnerabile să dobândească aptitudinile necesare pentru a putea fi independenți și pentru a putea spune #STARTviețiipeContPropriu

#SCHIMBAREAÎnBINEîncepecuTINE #incubatorulsocial

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

120 RON
La multi ani!
08 Jul 2022

Anonymous

30 RON
La multi ani, femeie minunata! Sa ai parte de tot ce iti doresti!
06 Jul 2022
La multi ani frumosi si luminosi Florina!
06 Jul 2022

Anonymous

150 RON
La multi ani!
28 Jun 2022

Samira Obreja

100 RON
La mulți ani ! Îți doresc multă sănătate și tot binele din lume. Sunt mândră de tine !
28 Jun 2022

Anca

300 RON
La multi ani Iuliana x
27 Jun 2022
Florina Olariu : Asociația The Social Incubator
Visele devin realitate!