Ionut Pascu - Asociația The Social Incubator

Impreuna putem sa oferim un viitor mai bun tinerilor institutionalizati

460 RON Donatii stranse
57.5% Complete
800 RON Target
4 Donatii

 

Situatia tinerilor orfani si abandonati din Romania este una critica - Asociatia The Social Incubator, asociatia pe care am infiinatt-o impreuna cu alti prieteni, ii sprijina pe acestia si le ofera un drum, o cale pentru descoperirea potentialului lor individual si pentru o viata normala.

Pe 9 octombrie, voi sustine cauza asociatiei in care sunt implicat si voi alerga pentru sansa la fericire. Pentru ca tinerii orfani si abandonati sa aiba sansa la un viitor normal.

Fii alaturi de noi; orice donatie conteaza, orice suma face diferenta.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați ~ 2016-2019

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

4 Donatii

10 Oct 2016

Sz

150 RON
08 Oct 2016
Bafta !
08 Oct 2016

Anonymous

10 RON
Un om extraordinar! Mult succes in ceea ce faceti si bafta la semimaraton!!
05 Oct 2016