Andrea & Andreea - Asociația The Social Incubator

Prietenie pentru schimbare

0 RON Donatii stranse
0% Complete
900 RON Target
0 Donatii

 

Anul acesta de ziua noastră (de nume & de naștere) vrem să vă mulțumim pentru că, pe lângă mesajele frumoase de La Mulți Ani, ne ajutați să facem o schimbare în viața unor tineri mai puțin norocoși - tinerii din Asociația The Social Incubator, tineri care primesc o șansă la un viitor mai bun.

Pentru cine nu ne cunoaste, suntem Andrea și Andreea - două fete cucuiete, pozitive și zâmbărețe, născute în aceeași lună, al aceluiași an. Ne-am cunoscut acum 9 ani și tot de atunci suntem prietene, surori, confidente.
Am trăit împreună tristeți și bucurii, momente de răscruce, emoții profunde. Am plâns, am râs, ne-am susținut reciproc indiferent de situație, mereu cu zâmbetul pe buze. 

Simtim la fel, credem în prietenie, în iubire, în bunătate, în schimbare. Prima oară ne-am implicat împreună într-o acțiune de voluntariat exact acum 7 ani. De atunci ne-am dat seama că împreună suntem o echipa de neinvins și nu doar pentru ca ne intelegem din priviri ci pentru că nu ai cum să faci bine, fară să faci nimic.

Mulțumim pentru timp, susținere și fapte bune! ❤️

.

.

.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Asociația The Social Incubator și programele lor de integrare a tinerilor - click aici.
Le puteți da like pe Facebook  sau follow pe Instagram, suntem sigure că nu se supără! :)

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați ~ 2016-2019

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!