Andrea & Andreea - Asociația The Social Incubator

Prietenie pentru schimbare

Anul acesta de ziua noastră (de nume & de naștere) vrem să vă mulțumim pentru că, pe lângă mesajele frumoase de La Mulți Ani, ne ajutați să facem o schimbare în viața unor tineri mai puțin norocoși - tinerii din Asociația The Social Incubator, tineri care primesc o șansă la un viitor mai bun.

Pentru cine nu ne cunoaste, suntem Andrea și Andreea - două fete cucuiete, pozitive și zâmbărețe, născute în aceeași lună, al aceluiași an. Ne-am cunoscut acum 9 ani și tot de atunci suntem prietene, surori, confidente.
Am trăit împreună tristeți și bucurii, momente de răscruce, emoții profunde. Am plâns, am râs, ne-am susținut reciproc indiferent de situație, mereu cu zâmbetul pe buze.

Simtim la fel, credem în prietenie, în iubire, în bunătate, în schimbare. Prima oară ne-am implicat împreună într-o acțiune de voluntariat exact acum 7 ani. De atunci ne-am dat seama că împreună suntem o echipa de neinvins și nu doar pentru ca ne intelegem din priviri ci pentru că nu ai cum să faci bine, fară să faci nimic.

Mulțumim pentru timp, susținere și fapte bune! ❤️

.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Asociația The Social Incubator și programele lor de integrare a tinerilor - click aici.
Le puteți da like pe Facebook  sau follow pe Instagram, suntem sigure că nu se supără! :)

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!