Sofia Manole - Asociația The Social Incubator

Vreau sa #jocpentruschimbare @Tenis pentru fapte bune

Salut,

Bine ai venit pe pagina mea de Galantom și mă bucur că avem ocazia să transformăm vieți împreună!

Eu sunt Sofia şi pasiunea mea este tenisul.

Anul acesta prin participarea la Turneul 'Tenis pentru Fapte Bune' îmi doresc să joc tenis pentru a susține o cauză care este aproape de sufletul meu. Este vorba despre cauza tinerilor defavorizați din România, sprijiniți de către Asociația The Social Incubator să-și găsească drumul în viață.

Te invit să mă încurajezi cu o donație către cauza frumoasă pe care o susțin pentru a strânge suma necesară participării la turneu.

Fiecare donație va ajunge la tinerii mai puțin norocoși și le va dărui șansa la un viitor cu adevărat independent și demn.

Îți mulțumesc! ️

- urmărește activitatea Asociației The Social Incubator, aici

Tenis pentru fapte bune

Pe 21 si 22 septembrie #joacapentruschimbare la turneul Tenis pentru Fapte Bune, un eveniment sportiv cu impact social ce susține tinerii defavorizați din România, organizat de Asociația The Socia