Sofia Manole - Asociația The Social Incubator

Vreau sa #jocpentruschimbare @Tenis pentru fapte bune

375 RON Donatii stranse
50% Complete
750 RON Target
3 Donatii

 

Salut,

Bine ai venit pe pagina mea de Galantom și mă bucur că avem ocazia să transformăm vieți împreună!

Eu sunt Sofia şi pasiunea mea este tenisul.

Anul acesta prin participarea la Turneul 'Tenis pentru Fapte Bune' îmi doresc să joc tenis pentru a susține o cauză care este aproape de sufletul meu. Este vorba despre cauza tinerilor defavorizați din România, sprijiniți de către Asociația The Social Incubator să-și găsească drumul în viață.

Te invit să mă încurajezi cu o donație către cauza frumoasă pe care o susțin pentru a strânge suma necesară participării la turneu.

Fiecare donație va ajunge la tinerii mai puțin norocoși și le va dărui șansa la un viitor cu adevărat independent și demn.

Îți mulțumesc! ️

- urmărește activitatea Asociației The Social Incubator, aici

 https://tenispentrufaptebune.ro/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația The Social Incubator

Asociația The Social Incubator a fost înființată în aprilie 2014 de către un grup de 5 prieteni, profesioniști în domenii diferite, care, după ce s-au implicat împreună în multiple activități de voluntariat luând forma unui sprijin punctual și pe termen scurt pentru tinerii instituționalizați, au realizat că nevoile acestor tineri sunt mult mai complexe și că, pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor, e necesar ca ei să fie sprijiniți în mod individual, pe termen lung.

Un viitor normal pentru tinerii defavorizați ~ 2016-2019

Suntem o echipă de oameni tineri, dedicaţi, energici și buni profesionişti care ȋmpărtăşesc viziunea de a le oferi tinerilor defavorizați acces la sprijin, resurse şi oportunități care să ȋi modeleze. Credem din tot sufletul că doar așa ei înșiși pot deveni motoare ale schimbării.

Am susţinut până ȋn prezent peste 3500 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani, din 22 de judeţe din România să ȋşi continue studiile şi să promoveze examenul de bacalaureat, să se dezvolte pe plan personal şi profesional, să ȋşi cultive ȋncrederea ȋn sine, să deprindă abilităţi de viaţă independentă și să ȋşi găsească un loc de muncă.

Ȋmpreună schimbăm destinele tinerilor defavorizați din România!

Tenis pentru fapte bune

Pe 21 si 22 septembrie #joacapentruschimbare la turneul Tenis pentru Fapte Bune, un eveniment sportiv cu impact social ce susține tinerii defavorizați din România, organizat de Asociația The Socia

3 Donatii

Anonymous

150 RON
Succès!
21 Sep 2019
13 Sep 2019

Anonymous

75 RON
12 Sep 2019