The Social Incubator - STRANGERE DONATII

Target
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Te invit sa donezi alaturi de mine asociatiei The Social Incubator care se ocupa de formarea si pregatirea tinerilor.

în beneficiul

Doar împreună, prin timp și implicare, îi putem ajuta pe tinerii din medii vulnerabile să dobândească aptitudinile necesare pentru a putea fi independenți și pentru a putea spune #STARTviețiipeContPropriu

#SCHIMBAREAÎnBINEîncepecuTINE #incubatorulsocial

Te invităm să alergi pentru o viață independentă oferită #tineriideviitor la Legal Half Marathon 2024!   Credem în puterea arhitecților de fapte bune de a construi cu energia lor, o lume mai bună.  Fie că îți place să alergi sau să mergi rapid, fiecare pas reprezintă o cărămidă în construirea unei vieți independente pentru tineri. Hai să alergăm împreună și să construi